quantum touch healing

Quantum Touch principes

Liefde is een alomvattende trilling. Liefde communiceert aan alles wat leeft. Liefde functioneert op alle niveaus en brengt onze werkelijke aard naar buiten.  Het is het fundament  van alle ‘healing’ en de kern essentie van de levenskracht.

De vaardigheid om ‘healing’ te bevorderen is iets wat iedereen in zich heeft. ‘Healing’ is een vaardigheid die aangeleerd kan worden en die sterker word door oefening. Beoefenaars worden steeds sterker in het doorgeven van de energie en hoe langer men het beoefent des te vakkundiger men wordt.

"Energy follows thought" - Energie volgt intentie.    

De beoefenaar gebruikt intentie en diverse meditatie technieken om een hoog veld van energie te creëren en gebruikt dat veld om het gebied dat moet worden ge-‘healed’ te omgeven. 

‘Resonance’ en ‘entrainment’ zorgen ervoor dat de trilling in het gebied waar aan wordt gewerkt op het niveau wordt gebracht van de beoefenaar, deze verhoogt alleen maar de trilling en houdt deze op dit hoge niveau vast.

Niemand kan iemand echt genezen. De persoon die de healing nodig heeft is de ‘healer’. De beoefenaar houdt alleen de ‘resonance’ vast zodat het lichaam zichzelf geneest.

Het vertrouwen in het proces is essentieel.  Het werk kan tijdelijk pijn of andere oncomfortabele symptomen geven maar dit hoort erbij. De levenskracht en het healing proces zijn zeer ingewikkeld met hun eigen dynamiek en wijsheid die boven ons inzicht en begrip uitgaat.

Lees verder....