quantum touch healing

Wat is Quantum Touch

Quantum-Touch is een reeks van simpele ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen die eenvoudig door iedereen geleerd kunnen worden.

Mensen zonder ervaring in energetisch helen ontdekken met QT een elegante en diepgaande hands-on heling methode die ze effectief kunnen gebruiken. Voor die mensen die al professioneel met andere alternatieve geneeskunde werken, zoals o.a. chiropractors, cranial sacral therapisten acupuncturisten, reiki masters, chi gung trainers om er maar een paar te noemen, kan QT makkelijke gecombineerd worden met hun gekozen specialiteit en vaak hebben wij vernomen dat het hun praktijk getransformeerd heeft. Zo lang als de QT practitioner zijn ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen gebruikt zal hij/zij nooit zelf een tekort aan energie veroorzaken in zijn eigen lichaam.

In principe leert de QT practitioner om levensenergie te focussen en te versterken, deze energie wordt ook wel ‘Chi’ of ‘Prana’ genoemd.  Dit gebeurd door een combinatie van verschillende ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen. Als een practitioner een veld van levensenergie (met een hoge vibratie) rond het te behandelen lichaamsdeel creëert, zal de energie van de klant zich, door een proces van resonantie en ‘meetrekken’, op een natuurlijke manier aanpassen aan de energie vibratie van de practitioner, en geeft de eigen biologische intelligentie hiermee toestemming om zich te helen waar het dit nodig vindt.

Als u geïnteresseerd bent en meer hierover zou willen weten, neem dan contact met mij op via:
Email: Klik hier
Telefoon: 078 - 6224344
Ter informatie: (voor als u een sessie bij zou willen wonen) Wij, Herma en Josephine Vogel, wonen in Dordrecht, adres details worden doorgegeven als wij in contact met u treden.