quantum touch healing

EFT - Emotional Freedom Technique / EVT - Emotionele Vrijheids Techniek

Tijdens het werk met QT ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in andere ‘Energetische Heling Methoden’ die tezamen met QT gebruikt kunnen worden. Nu is een van de geweldige kwaliteiten van QT dat het bijna met alles te combineren is en vaak deze andere methoden versterkt! EFT kwam al snel naar voren als een fantastische methode, dat mensen helpt met allerlei problemen op zowel emotioneel, fysiek als performance gebied. Het heeft vaak uiterst snel een goed resultaat.

In mijn praktijk gebruik ik EFT tezamen met QT en laat klanten zelf de eerste stappen naar heling zetten door aan te geven hoe ze EFT zelf kunnen gaan toepassen in hun leven.

EFT is eerst ontworpen om het psychotherapie proces van maanden en jaren te verminderen tot minuten en uren. Daarvan uit kwam men tot de ontdekking dat ook verbazingwekkende lichamelijke heling plaatsvond. Symptomen verdwenen bij allerlei problemen, van Migraine hoofdpijn tot Fybromyalgia. Meer gedetailleerde omschrijvingen hierover worden gegeven op de EFT website.  EFT werkt vaak waar niets anders dit doet.

Ik wil hierbij dan ook EFT van harte aanbevelen voor de ‘bevrijding’ van emotionele en fysieke lasten en prestatie gerichte beperkingen. Gebaseerd op indrukwekkende nieuwe ontdekkingen in verband met het subtiele energieveld van het lichaam, is EFT succesvol gebleken in duizenden klinische gevallen. Je kunt het toepassen op zowat elk probleem dat je kunt verzinnen en het werkt vaak waar niets anders dit doet.

Je kunt alle basis kennis opdoen voor gebruik van EFT door het Engelse EFT programma te downloaden van: EFT Manual. Als je tijd wilt besparen en super enthousiast gelijk in het diepe wil duiken ontdek dan de goedkope (Engelse) EFT DVD bibliotheek op: EFT DVD Library.