quantum touch healing

Workshops

Datum: elk 3e weekend v/d maand, vanaf 19 en 20  januari 2008 (zie ook de Quantum Touch website)
Locatie: Word nog geregeld, maar waarschijnlijk: 'Roezemoes'', vergaderzaal in StayOkay, Hollandsche Bieschbosch, Dordrecht
Tijd: 9.30 's morgens tot 16.30 ‘s middags
Kosten: De door QT vastgestelde prijzen gelden: € 275,-
Voor herhalers: € 140,-

Wat is Quantum-Touch?

Quantum-Touch is een reeks van simpele ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen die eenvoudig door iedereen geleerd kunnen worden.
Mensen zonder ervaring in energetisch helen ontdekken met QT een elegante en diepgaande hands-on heling methode die ze effectief kunnen gebruiken. Voor die mensen die al professioneel met andere alternatieve geneeskunde werken, zoals o.a. chiropractors, cranial sacral therapisten acupuncturisten, reiki masters, chi gung trainers om er maar een paar te noemen, kan QT makkelijke gecombineerd worden met hun gekozen specialiteit en vaak hebben wij vernomen dat het hun praktijk getransformeerd heeft. Zo lang als de QT practitioner zijn ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen gebruikt zal hij/zij nooit zelf een tekort aan energie veroorzaken in zijn eigen lichaam.

De Workshop

De workshop duurt twee dagen. In principe leert de QT practitioner om levensenergie te focussen en te versterken, deze energie wordt ook wel ‘Chi’ of ‘Prana’ genoemd.  Dit gebeurd door een combinatie van verschillende ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen. Als een practitioner een veld van levensenergie (met een hoge vibratie) rond het te behandelen lichaamsdeel creëert, zal de energie van de klant zich, door een proces van resonantie en ‘meetrekken’, op een natuurlijke manier aanpassen aan de energie vibratie van de practitioner, en geeft de eigen biologische intelligentie hiermee toestemming om zich te helen waar het dit nodig vindt.
 
De resultaten zijn vaak geweldig:
Botten die spontaan corrigeren en de correcte stand aannemen
Goede resultaten met rugklachten, oa. Scoliosis, zie foto’s.
Correctie van bekken- en schedelscheefstand, corrigeren van x-benen, of o-benen.
Verlichting bij ontstekingen
Geeft meer energie aan mensen met bv. M.E.
QT versterkt het zelfhelende proces bij mens, dier en plant.
Veel fysieke problemen hebben een emotionele ‘kern’, QT kan ook hier enorm veel verlichting geven.

Bij zwaardere ziekteprocessen kan Quantum-Touch worden gebruikt ter ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg, aangezien het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Cursussen:

Voor alle cursussen geldt:
Voor koffie & thee wordt gezorgd.  Er zijn faciliteiten bij de vergaderzaal waar men lunch kan gebruiken en er is ook een gezellige bistro maar een korte wandeling door het prachtige natuurschoon van de Hollandsche Bieschbosch vandaan. (Bieschbosch Bezoekers Centrum) Maar u kunt natuurlijk ook zelf een lunchpakket meenemen.
Ik werk het liefst met wat kleinere groepen, waarin een ieder alle aandacht en begeleiding krijgt die wenselijk of nodig is, ten hoogste 10 personen.